Skip to main content

Ontdek de Westhoek met Johan

Beste bezoeker,

Er is een stukje paradijs op aarde en het ligt in de Westhoek. Méér nog, het IS de Westhoek. De westhoek levert u een fantastische streek : eeuwige verliefdheid!

Flirtend met la douce France. Je zou er goesting van krijgen. Grote Goesting. En dat mag!

Zee en heuvels. Natuur, cultuur en gastronomie. Een wandeling, een fietstocht. Klimmen en dalen. Kuieren en varen. Met de familie en vrienden. Alles kan, niets moet.

Een streekbier in een volkscafé, culinair orgasme bij een topchef. Leven als God naast Frankrijk! Weer durven over de schreef gaan! Tot in Frans-Vlaanderen! De Westhoek is een fleecedekentje in de winter en verfrissend in de zomer.

Laat ons een inspiratiebron zijn om de Westhoek te proeven en te smaken. Hop met de beentjes naar Poperinge, stad van het goede leven, we stoppen in Veurne voor potjesvlees, een heerlijke boterkoek in Diksmuide, en daarna doorheen Flanders Fields voor een Last Post in Ieper, ook niet van de poes. Er is zoveel te ontdekken!

Proef en ontdek, u kiest de puzzel, wij bieden u de puzzelstukken aan, en we leggen deze samen. Beléven op maat. A la carte. Stijlvol genieten. Voor de fijnproevers en meerwaardezoekers.

Het grote geluk zit soms in een klein Westhoekje.

Welgekomen!

© tekst: Philip Demaeght